Hirdetés

Hatalmas siker a The Binding of Isaac kártyajáték

|

Másfél óra sem kellett, hogy a rajongók összedobják a szükséges összeget, most már a sokszorosánál jár a Kickstarter kampány.

Hirdetés

A The Binding of Isaac rengeteg emberben hagyott nagyon mély nyomot, akik most természetesen azonnal rávetették magukat a következő kalandra, amit ezúttal nem a képernyő előtt fogunk átélni.

Hirdetés

Edmund McMillen legújabb játéka, a The Binding of Isaac: Four Souls ma került fel Kickstarterre, és alig másfél óra alatt érte el az elkészítéséhez szükséges 50 ezer dollárt, és a cikk megírásának pillanatában pontosan 308 ezer dolláron áll. A több mint 300 kártyával érkező játékban lesz kooperatív rész, de természetesen el is árulhatjuk a többieket a győzelem érdekében, a rajongók pedig rengeteg utalással találkozhatnak. De ezt meséljék el inkább az alkotók:

A kampány egy teljes hónapig tart, és nagyon meg lennék lepve, ha nem lépné át az egymillió dollárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)