Hirdetés

The Legend of Zelda LEGO - ebből nem lesz semmi

|

Már csak egy karnyújtásnyira voltunk attól, hogy boltban kapható LEGO Zelda figurákkal népesíthessük be szobáinkat, de ez már csak egy álom marad.

Hirdetés

A The Legend of Zelda nagyon közel volt ahhoz, hogy hivatalos LEGO csomag lehessen belőle, hála a hihetetlenül sikeres LEGO Ideas közönségszavazásnak. Sajnos hiába a sok szavazat, a csomag végül elbukott.

A Zelda szett Wes Talbott ötlete volt, akinek sikerült túljutnia készletével a 10,000 szavazatos selejtező körön. A koncepció lényege az volt, hogy Link egy Iron Knuckle katonával harcol a katakombákban, melynek egy darabkája is a csomag rész lett volna. Végül a kit vereséget szenvedett a Female Minifigure Settől, de legalább megnézhetitek milyen lett volna, ha összejön a dolog.

Még egy posztert is kaptunk volna a csomagban:

Kinek fáj a szíve érte?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)