Hirdetés

Nem tudnak semmit a Thomas Was Alone akciófigurák, de talán pont ettől zseniálisak

|

Hozzánk hasonlóan a Thomas Was Alone készítője, Mike Bithell sem igazán értette, miért szerette volna valaki az asztalán látni a játék szereplőit, de sűrű szabadkozás közepette mégis kiadta a figurákat, annyian követelték tőle.

Hirdetés

Vannak olyan világok, amiknek a szereplőit nem feltétlenül szeretnénk viszontlátni a valódi játékként, ahogy azt nemrég egy kiváló Trónok Harca-paródia illusztrálta. Azt hihetnénk, hogy hasonló a helyzet a Thomas Was Alone-nal is, hiszen Mike Bithell platformerében egyszerű téglalapok szerepelnek.

De amint az éppen a Volume-on dolgozó fejlesztő elárulta, rendkívül sokan kérték tőle, hogy készítsen egy akciófigura-szériát a minimalista karakterekről, így a hosszas unszolás hatására egy független játékkészítővel, Kerry Dyerrel közösen legyártották a kis műanyagdarabokat, amiknek már több mint a negyede elfogyott. A húsz fontért megvehető csomagban négy szereplő, Thomas, Claire, Chris és John háromdimenziós mása kapott helyet. Egyébként a "Deluxe" kiadású figurák leírása is zseniálisra sikerült, amiből az is kiderült, hogy a játékbeli megfelelőjéhez hasonlóan Claire a valóságban is lebeg a víz felszínén.

Ti melyik játék szereplőinek az akciófiguráit látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)