Hirdetés

Több harcpózt leutánoz a legújabb Bruce Lee játékfigura

|

A Super7 által megálmodott Bruce Lee figurának még a kezeit is lecserélhetjük majd.

Hirdetés

Bemutatta a Super7 a legújabb ULTIMATES! játékfiguráját, ami Bruce Lee-t testesíti meg. A harcművész figurája a népszerű sárga szerelésében eleveníti majd fel a karaktert, annak több híres eszközével együtt. A gyártásért felelős Super7 egyébként olyan franchise-ok játékfiguráiért felelős még, mint A Simpson család, a Tini Nindzsa Teknőcök vagy épp a Villámmacskák.

Lee egy igazi hollywoodi ikonná vált karrierje során. Már gyerekkorában elkezdett színészkedni, később pedig a játék mellett producerként és rendezőként is tevékenykedett. Pályafutása során összesen 46 alkalommal jelent meg a tévében vagy a mozivásznon.

Hirdetés

A híres színész még saját harci filozófiát is létrehozott Jeet Kune Do néven, melynek célkitűzése volt, hogy a nyugati közösséggel is megismertesse a harcművészeteket.

A The Challenger néven érkező játékfigura az 1978-as Halálos játszmában látott sárga szerelését eleveníti fel Lee-nek, amihez több eszköz, kéz és még 3 fej is jár, hogy a lehető legjobban másolhassuk le a színész-harcművész egyes pozícióit.

A figurát 54,99 dollárért lehet majd megvásárolni és valamikor 2022 decemberére tervezik a megjelenését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)