Hirdetés

Újabb mérföldkövet ért el a S.T.A.L.K.E.R. társasjáték

|

A S.T.A.L.K.E.R. The Board Game készítői által kért összeg 4 perc alatt lett meg, azóta pedig megállíthatatlanul pörög a közösségi kalapozás.

Hirdetés

Bár háború és hackerek is nehezítik a GSC Game World dolgát, a csapat fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy elkészüljön a posztapokaliptikus szériájának következő része, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, amely utoljára május elején adott magáról hírt váratlan formában

És nem ez az egyetlen projekt, ami miatt izgatottak lehetnek a rajongók, mivel a S.T.A.L.K.E.R. játékok alapján készül a S.T.A.L.K.E.R: The Board Game is, a társasjátékért pedig az az Awaken Realms fog felelni a GSC Game World támogatásával, amely sok egyéb mellett a This War of Mine társast is gondozta. 

Hirdetés

A megvalósításhoz szükséges összeget a Gamefoundon tervezték összeszedni, a projekt iránt pedig akkora volt az érdeklődés, hogy az eredetileg megcélzott 50 ezer dollár összegyűjtéséhez 4 perc sem kellett. A következő mérföldkőhöz, az első millióhoz nagyjából 8 órára volt szükség, aztán egyre magasabbra kúszott a számláló és 5 nap alatt a másfél milliónál is több gyűlt össze. Azóta aztán a kampány újabb mérföldkövet pipálhatott ki: meglett a 2 millió dollár is, sőt a hír írásának pillanatában már a 2,2 is, méghozzá úgy, hogy 12 nap még mindig visszavan a határidő lejártáig. 

A S.T.A.L.K.E.R: The Board Game az ígéretek szerint arra törekszik, hogy a videojátékos élményt átültesse társasjátékos formába. Természetesen itt is a Zónában lehet majd kalandozni, 1-4 játékos indulhat kutatni ellátmány, titokzatos tárgyak és értékes technológiák után. A hangsúly a kooperáción van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Különböző szcenáriók állnak majd rendelkezésre, az egyikben például egy banditatábort lehet kiiktatni, a másikban ereklyéket szerezhetünk a mutánsoktól hemzsegő pusztaságból, egy harmadikban pedig olyan közel mehetünk a valóságot megváltoztató anomáliákhoz, amennyire lehet. Az Awaken Realms szerint végtelenül izgalmas lesz megtapasztalni a Zóna veszélyeit és csodáit, a taktikai harcrendszer pedig ugyanúgy kiszolgálja a megfontolt stratégákat és azokat is, akik ajtóstól rontanak a házba. 

Az alapjáték 95 dollárba kerül és három háromfejezetes sztorikampányt tartalmaz, amelyet Marcin Mortka és Michał Gołkowski sci-fi szerzők írtak. Az alapcsomag 30-36 órányi, újrajátszható narratív kalandot kínál, amit meghosszabbíthatunk az ingyenes - már ha a Gamefoundon lévő kampányon keresztül csapunk le a társasra - Zone Survival Mode kiegészítővel, amiben a szabad kalandozásé a főszerep. A különböző miniatűr pakkokkal pedig további cuccokkal (területekkel, anomáliákkal, veszélyekkel) is bővíthetjük a felhozatalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)