Hirdetés

Nathan Drake bunyózik, te meg kiteheted a polcodra

|

Ki ne akarna egy verekedő Nathan Drake figurát a szobájába? Egy kisebb vagyonért most ti is beszerezhettek egyet.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy az Uncharted 4: A Thief's End egy remek játék volt, Nathan Drake utolsó kalandja során kiosztott néhány jól megérdemelt pofont ellenlábasainak, a most bejelentett, limitált kiadású szobor pedig pont egy ilyen mozzanatot örökít meg.

A Sony Interactive Entertainment America a Naughty Doggal karöltve rántotta le a leplet arról a nagyjából 50 cm-es Nathan Drake szoborról, amelyből mindössze 1500 darab készül.

A PlayStation hivatalos boltjában már kezdetét is vette az értékesítés, 350 dollárért (nagyjából 100 000 Ft) bárki lefoglalhat magának egyet, májusban pedig már át is veheti azt. Nyilván nem olcsó relikvia, de az ilyen hobbi sosem volt túlzottan pénztárcabarát szenvedély. Nézzétek meg a képeket, tényleg csodás munkáról van szó.

Szerintetek megér ekkora összeget egy jól kidolgozott szobor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)