Hirdetés

Csakis rajtunk múlik, hogy készül-e Untitled Goose Game LEGO

|

A kleptomániás liba újfajta módon szórakoztathat minket.

Hirdetés

Valószínűleg a House House munkatársai csak a legvadabb álmaikban mertek gondolni arra, hogy őrült játékuk, az Untitled Goose Game sikeres lesz, de arra biztosan nem számítottak, hogy az enyves csőrű szárnyas kalandjai meghódítják a játékvilágot és rövid időn belül egymillió példány fogy belőle.

Hirdetés

A konzolos változatoknak és az internetes mémeknek hála nem egyhamar fog megtorpanni a szekér, amin nagyot lendíthet egy új lehetőség is. Egy A Fellow Player nicknevű rajongó ugyanis elképzelt és kivitelezett egy Untitled Goose Game LEGO szettet a kertészes pályarészt alapul véve, amelyet feltöltött a LEGO Ideas honlapra is: ez afféle ugródeszkaként szolgálhat a kreatív elméknek, hiszen azok a projektek, amikre legalább 10.000 támogató szavaz megvalósulhatnak. 

A hír írásának pillanatában közel 400 támogatót tudhat magáénak a szett és még 410 nap van hátra a határidőig, errefelé ti is támogathatjátok, ha szeretnétek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)