Hirdetés

Artifact - jöhet a valódi Dota 2 kártyajáték?

|

A Valve elkezdte lefutni a kötelező jogi köröket az Artifacttal kapcsolatban, a védjegyek között pedig egy igen érdekes dolog is feltűnt. Lehet, hogy jön egy valódi kártyajáték is?

Hirdetés

A rajongók között nem volt teljes az egyetértés abban, hogy ez most akkor jó dolog-e vagy sem, de a Valve ettől függetlenül bejelentette a Dota 2-re épülő online kártyajátékát, az Artifactot.

Trailer még mindig nincs, viszont a neten már elkezdtek feltűnni a játékhoz köthető különféle védjegyek. Első körben a Valve "szórakoztató szolgáltatásként" jegyeztette be a játékot, viszont ami ennél sokkal érdekesebb, hogy előkerült egy másik védjegy is, ahol már kártyapakliként van bejegyezve.

Nyilván könnyen lehetséges, hogy ez csak azért került be, hogy a jövőben ne tudja meglepni őket valami illetéktelen másoló, de akár az is előfordulhat, hogy a Valve távlati tervei között egy fizikai formában kapható változat is szerepel.

Ezt persze korai megmondani, hiszen még maga a Valve sem tudja, hogy mennyire lesz sikeres a játék, de ki tudja, talán ha jól rajtol az Artifact, akkor a jövőben lesz erre is igény.

Ti mit gondoltok? Jobban szeretitek a fizikai kártyajátékokat, vagy kényelmesebb a képernyőn kártyázni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)