Hirdetés

World of Warcraft: Wrath of the Lich King témájú Pandemic-társas érkezik

|

Izgalmas feldolgozást kap a WoW egyik legjobb kiegészítője.

Hirdetés

A World of Warcraft veterán rajongóinak kellemes emlék a Wrath of the Lich King 2008-as megjelenése, hiszen a 80-as szintet és a Death Knight karakterosztályt elhozó csomag az MMORPG egyik legjobban sikerült bővítménye volt.

A WoW Classicba ma is sokan várják az expanzió eljövetelét, de a jelek szerint hamarabb tér vissza társasjátékként. A Z-MAN Games ugyanis bejelentette, hogy keresztezik a Wrath of the Lich Kinget a nagy sikerű Pandemic társasjátékukkal, s még az idén kipróbálhatjuk a végeredményt.

Hirdetés

A projekthez egy rövid teasert is kaptunk, ahol csak egy pillanatra villan fel a tábla, néhány figurával és játékbeli helyszínnel (pl. Icecrown Citadel, Terrace of the Makers). Aki nem ismerné a szóban forgó társast: a Pandemic egy együttműködésre épülő móka, ahol 2-4 résztvevőnek kell összefognia a világon terjedő betegségek megfékezésére.

A WoW-kiegészítő hozzáadásával a járványok helyét természetesen a rettegett Lich King és élőholt hordái veszik át. A játékról egyelőre nem árultak el további konkrétumokat, így nem ismert a pontos megjelenési dátum és a várható ár sem. A Z-Man Games későbbre ígéri a részletek bejelentését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)