Hirdetés

XCOM: The Board Game - egy asztal, a haverok, és a földönkívüli megszállók

|

Megjelent az XCOM asztali társas, ami annak ellenére, hogy komplex stratégiai lehetőségeket kínál, nincs túlbonyolítva.

Hirdetés

Január 29-én jelent meg az XCOM: The Board Game 70 dolláros áron, ugyan több mint a legutóbbi XCOM videojáték új ára volt, de cserébe nem kell hozzá még egy közepes PC sem. Csak egy asztal és a haverok.

A táblás verzióban ahelyett, hogy mi irányítanánk a teljes XCOM projektet, a három szerepkör egyikét kell magunkra öltenünk. Társaink választanak a másik kettőből, és indul is a móka. Mindenkinek meg lesz a maga feladata, amit csak okost taktikával lehet teljesíteni. Erre majd a táblagépünk/mobilunk/PC-nk figyelmeztet majd, hiszen ezen eszközök valamelyikére is szükség lesz a játékhoz.

Egy ingyenes alkalmazást kell letölteni a társas mellé, ami a döntéshelyzetekben visszaszámol nekünk, kiadja a feladatokat, és meghatározza, hogy a földönkívüliek éppen hol, és mit csinálnak. Az alkalmazásban lehet nehézségi fokot is váltani, plusz, ha a szabálykönyv ijesztőnek tűnik, akkor még meg is tanít játszani.

A kis digitális kisegítéssel a társasjáték tartalmazza az összes fontos tulajdonságát az XCOM játékoknak, és tökéletes választás lehet a stratégiákért rajongó baráti társaságoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)