Hirdetés

Folytatódik a Zsivány Egyes játékfiguráinak kalandja

|

Az új Star Wars mozi, a Zsivány Egyes kapcsán megjelenő játékfigurák stop-motion kalandjának második részében megtudhatjuk, sikerül-e főhőseinknek elszökni a Halálcsillag titkos tervrajzával.

Hirdetés

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet premierjének közeledtével is újabb adag játék és LEGO figura fognak feltűnni a boltok polcain. Ennek kapcsán készítették el a Go Rogue stop-motion videó sorozatot, aminek első részét már láthattuk, most becsúszott a folytatás.

A friss videóban még több Zsivány Egyes szereplő játékváltozata szerepel, akik az előzetesből már ismerősek lehetnek nektek is. A rajongói sorozatot négy részesre tervezték, úgyhogy két hasonlóan remek epizódra még biztosan számíthatunk. A felvételben is szereplő Hasbro és Funko játékfigurák egyébként szeptember 30-tól lesznek kaphatóak. 

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet december 15-én lesz megtekinthető a hazai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)