Hirdetés

Egy dolog pofátlanság csak a Mortal Kombat 1-ben, de az nagyon

|

És itt most nem a Nintendo Switch kiadás állapotára kell gondolni.

Hirdetés

A Mortal Kombat 1-ről készült részletes tesztemben olvashattátok, hogy alapvetően meg vagyok elégedve a játékkal. Akad azonban egy olyan apróság, ami érdemben nem befolyásolja a játékról alkotott összképemet, viszont azért rendesen böki a csőrömet. Ugyanakkor az is fontos, hogy masszívan spoileres témáról van szó, tehát csak és kizárólag akkor folytassátok az olvasást, ha ez nem zavar benneteket - maga a teszt egyébként teljesen spoilermentes. 

A játék kampánya kifejezetten jó lett, itt kellett szembesülnöm viszont azzal, ami után csak pislogni tudtam. A helyzet ugyanis az, hogy a kampányban nem csak felbukkan két olyan szereplő, akik játszható karakterként csak valamikor 2024-ben, az első Kombat Packkel kerülnek be az MK1-be, hanem bizony bunyózni is fogunk ellenük.

Hirdetés

Igen, a helyzet az, hogy a kampány alapján Quan Chi és Ermac bizony már készen vannak, hiszen lehetett verekedni ellenük, megvoltak a saját speciális mozdulataik, stb. Mégis, jelenleg nem választható karakterek, csak az első DLC-ben fogjuk megkapni őket ilyen formában is. Ez pedig azért alsó hangon is pofátlanság.

A korábbi részekben előfordult már olyan, hogy egy szereplő csak cameózott a kampányban, de neki tényleg ennyit szántak és nem többet, nem volt részletesen kidolgozva a move setje, és nem is került be később sem DLC formájában - ilyen volt például a Mortal Kombat X-ben Baraka, ha nem csalnak az emlékeim. Most viszont már a megjelenés napján tudni lehetett, hogy ha az ember elég nagyra nyitja a tárcáját, és persze kivárja a Kombat Pack 2024-es megjelenését, akkor egyszer majd játszhat azokkal a karakterekkel is, akik nem mellékesen kulcsfontosságú szereplői a sztorinak, és minden jel arra mutat, hogy készen is vannak.

Kevésbé fájó, de egyébként pár menet erejéig kameo karakterként felbukkan a kampányban az a Khameleon is, akit szintén a Kombat Packben fogunk megkapni Ferra, Mavado, Tremor és Johnny Cage kameo-verziója mellett.

Csak engem bosszant ez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)