Hirdetés

A Half-Life: Alyx lesz a PSVR 2 egyik első játéka?

|

A headset részleteinek bejelentése után már arról beszélnek, hogy végre nem csak PC-n játszhatunk majd a Half-Life spin-offjával.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, mikor jelenhet meg a PlayStation VR 2 - a Sony annyit sem mond, hogy számíthatunk-e a debütálásra az idei évben, vagy még többet kell-e várnunk rá. A CES-en legalább elárultak néhány dolgot arról, milyen lesz a hardver, illetve bejelentették a Horizon sorozat VR-os új epizódját, a Call of the Mountaint.

Számíthatunk rá, hogy már a megjelenéskor is számos fontos játék lesz kompatibilis a platformmal, és friss pletykák szerint köztük lehet a Half-Life: Alyx.

Hirdetés

A jellemzően megbízható Shpeshal Nick úgy értesült, hogy a Sony és a Valve már megállapodott, és a játék érkezik PlayStation 5-re is, de azt ő sem tudja, mikor. Mivel a PC-s változat 2020-ban jelent meg, azt pedig, hogy a Sony új headseten dolgozik, tavaly februárban jelentették be, könnyen előfordulhat, hogy a portolással sikerül végezni, mire a PSVR2 boltokba kerül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Half-Life: Alyx egyébként kiemelkedően jó lett, nem csak annak köszönhető a sikere, hogy végre visszatért általa a Valve legendás sorozata. Reméljük, hamarosan még több játékoshoz juthat el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)