Hirdetés

Assassin's Creed VR-élmény készül, de nem mindenkinek

|

Értesülések szerint a Ubisoft azon munkálkodik a háttérben, hogy megszülethessen a tökéletes Assassin's Creed VR Experience, de a jó hírnek van árnyoldala is.

Hirdetés

Biztosan elér majd arra a fejlettségi szintre is egyszer a VR-technológia, hogy Assassin's Creed: Origins méretű és komplexitású világokat fedezhetünk majd fel úgy, mintha ott lennénk, addig viszont be kell érnünk olyan szórakoztató, de kisebb projektekkel a Ubisofttól, mint a széria mellékszálának számító Eagle Flight. Vagy mégsem?

Hirdetés

A VRFocus számolt be róla, hogy a Ubisoft és a Triotech együttműködésében készül az Assassin's Creed VR Experience névre hallgató program. A kiadó egyik alelnöke, Deborah Papiernik azt nyilatkozta a partnerségről, hogy része a Ubisoft stratégiájának, miszerint új ajtókat nyitnak a videojátékos világaikra (mint a Rabbids és az Assassin's Creed), amiken keresztül nem csak a rajongókat, de egy új közönséget is szeretnének elérni. 

Ez jól hangzik leírva, csakhogy a jelenlegi ismereteink szerint az Assassin's Creed VR Experience nem lesz elérhető az otthoni VR-eszközökre, exkluzívan a VRCades arcade-gépekre készül, mint amilyen a kanadai Ubisoft Centerben is van, Pointe-Claire-ben. Remélhetőleg ez az exkluzivitás csak átmeneti és előbb-utóbb megjelenik majd a projekt Oculus Riftre, PlayStation VR-ra és HTC Vive-ra is, elvégre akkor jutna el a legtöbb felhasználóhoz. Amint kiderül bármi új részlet róla, szólunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)