Hirdetés

Jövő héten megjelenik a Beat Saber 1.0-s verziója, jön a pályaszerkesztő

|

Egy viszonylag egyszerűen kezelhető, 2D-ben működő eszköztárat ígérnek a fejlesztők, ami a játék megjelenésével együtt érkezik.

Hirdetés

A Beat Saber tavaly május óta mozgatja át a VR-tulajokat. A játék kicsit több mint 12 hónapja félkész, ami ugyan picit több, mint amennyire a fejlesztők számítottak, de akárhogy is, jövő héten megjelenik az 1.0-s verzió.

Hirdetés

A Beat Games által közzétett bejegyzés szerint itt kezdődik majd igazán a meló, mert a megjelenés után keményen elkezdenek dolgozni az új tartalmakon, javításokon és új feature-ökön. Az 1.0 egyszerűen annyit jelent, hogy kész minden olyan alapfunkció, amit eredetileg bele akartak rakni a játékba. Ez egy könnyen kezelhető, hivatalos pályaszerkesztőt is jelent.

Az eszköztár szintén jövő héten érkezik, és a segítségével megalkothatjuk majd saját "pályáinkat" a saját zenéinkkel. Hogy ennek a megoldásnak lesz-e bármilyen korlátozása, azt még nem részletezték, ahogy azt sem, hogy a PS4-es változat is kap-e szerkesztőt.

A Beat Saber tehát PC-re hivatalosan május 21-én jelenik meg. Ezen a napon áremelkedésre is lehet számítani, így aki mostanában megszeretné venni a játékot, gyorsan kerítsen sort rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)