Hirdetés

Blood Trail - elég durva VR játék készül

|

Rövid traileren nézhetjük meg, milyen lesz az Electrovore virtuális valóságra épülő alkotása.

Hirdetés

Számos olyan játékos kaptunk már, amelyek remekül kihasználták a VR által nyújtott lehetőségeket, így a játékosoknak egészen különleges élményben lehetett részük. Most pedig készül egy olyan játék, ami a jelek szerint elég véres kalandot kínál majd.

Hirdetés

Egyelőre még nem tudtunk meg túl sok mindent az Electrovore műhelyében készülő Blood Trailről, eddig mindössze egyetlen rövid trailert kaptunk. Azonban már ebből a videóból is kiderült, hogy nem egy egyszerű lövöldözős cím lesz, mert úgy tűnik, hogy a fejlesztők igyekeznek realisztikusan lemodellezni a fegyverek által okozott sérüléseket, így pedig elég brutális jeleneteket élhetnek majd át a játékosok.

Nektek mennyire jön be a dolog? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)