Hirdetés

Bravo Team - íme az utolsó trailer és az első értékelések

|

Az Until Dawn fejlesztőinek PlayStation VR-ra szánt lövöldéje, a Bravo Team megérkezett és egy trailer, valamint a sajtó pontszámai gondoskodnak róla, hogy el tudjuk dönteni: kell-e ez nekünk.

Hirdetés

A Supermassive Games stúdiójában két VR-játékon is dolgoztak az elmúlt időszakban, amelyek közül az Until Dawn előzményének készített The Inpatient már megjelent, viszont nem kevés kívánnivalót hagyott maga után. Most, hogy befutott a másik projekt, a Bravo Team is kiderült, hogy vajon a fejlesztőknek sikerült-e szépíteni a bizonyítványukat. 

Hirdetés

Mielőtt azonban még rátérnénk a sajtó véleményére, nézzétek meg a Bravo Team legújabb és egyben utolsó trailerét, amely megmutatja, hogy milyen a játékmenet a PlayStation Aim Controllerrel. 

Most pedig jöjjön a feketeleves, ugyanis a kifejezetten PlayStation VR-ra készített, kooperatív módot is támogató taktikai lövölde finoman szólva sem nyerte el az újságírók tetszését. Bár egyelőre csak a kisebb lapok értékelései futottak be, 8 teszt alapján a Metacriticen jelenleg 56 ponton áll. Nálunk Paca teszteli, és egészen más véleménnyel van a játékról. Neki kifejezetten tetszik, ami csak tovább erősíti a tényt, hogy a játéktesztelés bizony szubjektív dolog.

Eurogamer - Elkerülendő
Eurogamer Italy - 6/10
GamePro Germany - 65/100
Hobby Consolas - 78/100
Multiplayer.it - 8/10
Stevivor - 1.5/10
TheSixthAxis - 3/10
UploadVR - 5/10

A Bravo Team mától érhető el PlayStation VR-ra, hamarosan részletesen beszámolunk majd róla, hogy szerintünk hogyan sikerült a Supermassive Games VR-shootere. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)