Hirdetés

CastleStorm VR - végre PlayStation VR-ra is megérkezik

|

A Zen Studios bejelentette, hogy mikor tervezik kiadni a CastleStorm VR-t a következő virtuális valóság eszközre, PlayStation VR-ra, miután Oculus Riftre már tavaly megjelent.

Hirdetés

A CastleStorm egy szórakoztató 2D-s stratégiai különlegesség volt a Pinball FX sorozatáról ismert hazai stúdió, a Zen Studios fejlesztésében, akik tavaly továbbvitték a koncepciót két VR eszközre, Oculus Riftre és Samsung Gear VR-ra is: ez volt a CastleStorm VR.

Hirdetés

A csapat most bejelentette, hogy a megszokott játékmenetet, humort és stratégiai mélységet virtuális térbe helyező program augusztus elsején PlayStation VR-ra is megjelenik. Többek között ez a verzió is tudja majd a Castle Builder módot, amivel saját kastélyokat húzhatunk fel és új, speciális erőkkel és képességekkel felruházott szobákat nyithatunk meg, ráadásul az elkészült alkotásban harcolhatunk is az 1v1 online multiplayerben. Íme a PSVR-os változat mozgásban: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)