Hirdetés

Próbált VR-ra fejleszteni a CD Projekt RED, de egyelőre nem éri meg nekik

|

Vannak fejlesztői készletek a stúdiónál, viszont úgy döntöttek, várnak még.

Hirdetés

Mind tudjuk már, hogy az idei év fordulópont lehet a VR számára, hiszen ha a Half-Life: Alyx megjelenése olyan mértékben megdobja a headsetek eladásait, ahogy azt a múlt év végén bekövetkezett bejelentése tette, kiszélesedhet a piac, többen kaphatnak kedvet VR-játékok fejlesztéséhez.

Hirdetés

Az OnMSFT kérdezte a CD Projekt RED egyik képviselőjét, John Mamaist arról, hogy fontolgatták-e a Cybperpunk 2077 VR-osítását. Mamais elmondta, voltak próbálkozások, de nem foglalkoznak aktívan a VR-ra fejlesztéssel.

"Vannak VR fejlesztői készleteink, de... miközben néhány dolog működne VR-ban, úgy gondolom, nem érné meg ezzel foglalkozni. Nem lehet túl sok pénzt keresni a VR-ral még. Nagyon kísérleti fázisban van. [...] Személy szerint kedvelem, de egyelőre semmin nem dolgozunk."

Nekik is kell tehát még egy lökés, hogy elszánják magukat, és reméljük, ezt a Half-Life: Alyx megadhatja. A Cyberpunk 2077 meg önmagában is érdekes, akár van VR-módja, akár nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)