Hirdetés

Cenzúra miatt akadtak ki a Superhot VR játékosai

|

A Superhot csapata csak figyelmes akart lenni, de a közönség nem köszönte meg ezt.

Hirdetés

A Superhot az egyik legmenőbb logikai-ügyességi játék, ami valaha készült. Adott egy csapat ellenfél, akik a véredet akarják, neked pedig meg kell ölnöd mindnyájukat a továbbjutáshoz. Az idő csak akkor mozog, amikor te mozogsz, így megvan a lehetőség a tervezésre, és amikor minden hibátlanul jön össze, akkor a John Wick legszebb jeleneteit idézi a móka.

Annyira sikeres lett, hogy egy VR verzió is készült belőle, de ennek a változatnak megvoltak a maga vitatott pillanatai.

Hirdetés

A sztori egyik pillanatában a játékos karakternek saját magát kell bántalmaznia, ez pedig sokakban kellemetlen érzéseket hozhat fel. Ezt VR-ban megélni még annak sem feltétlenül kellemes, aki sosem élt át ezzel kapcsolatos traumákat, és éppen ezért épített be a Superhot Team egy "felkavaró jelenetek átugrása" opciót a játékba. A gond az, hogy ennek a bekapcsolásához az érdeklődőnek tisztában kell lennie a felkavaró jelenetek létezésével és az átugrás opciójának meglétével.

Ezen okból a Superhot Team úgy döntött, hogy úgy, ahogy van, kiveszi a problémás részeket a sztoriból. Míg a cél alapvetően érthető, ez rengeteg rajongót dühített fel, akik elkezdték lepontozni a játékot Steamen.

A Superhot Team tagjai a hír írásának pillanatában még nem kommentálták a dolgot. Kíváncsian várjuk majd a hivatalos reakciójukat az ügyre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)