Hirdetés

DiRT Rally 2.0 - még idén nyáron érkezik a VR-támogatás

|

A Codemasters az Oculusszal közösen dolgozik a fejlesztésen, lesz itt valódi rally élmény!

Hirdetés

A DiRT Rally 2.0 megjelenésére már csak pár hetet kell várni, de a VR élmény viszont csak nyáron válik elérhetővé a PC-s játékosok számára.

Hirdetés

Rengeteg rajongó kampányolt amellett, hogy a legújabb DiRT-öt a virtuális valóságban is élvezhessék, a fejlesztők pedig már egy hivatalos közleményben reagáltak is a kérésre. A Codemasters az Oculusszal karöltve fogja beépíteni a VR-támogatást a játékba, a jelenlegi tervek szerint idén nyáron.

A hivatalos WRX licencekkel, számos autóval és az elődhöz képest több izgalommal és tartalommal kecsegtető DiRT Rally 2.0 február 26-án debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)