Hirdetés

Doctor Who: The Edge of Time - gameplay trailert kapott a VR-játék

|

Hamarosan megérkezik a kultikus sorozaton alapuló VR-projekt, amelyben felfedezhetjük egyebek mellett a Tardis belsejét is.

Hirdetés

A Maze Theory a PlayStack kiadó támogatásával farag videojátékot a BBC népszerű sorozatából, a Doctor Who: The Edge of Time pedig a lehető legközelebb visz minket a Doktorok világához, hiszen a virtuális valóságban kalandozhatunk majd kedvünkre. 

Hirdetés

A The Edge of Time a játéktörténelem első Doctor Who VR-játéka lesz és természetesen minden helyet kap benne, ami miatt a rajongók szeretik az alapanyagot, így a Tardis, a Dalekek és a szónikus csavarhúzó sem maradhat ki a mókából. Ráadásul a főszereplő 13. Doktort az a Jodie Whittaker szinkronizálja, aki a sorozatban is megformálja őt. A lelkes időutazók számos helyszínen megfordulhatnak majd, mint például Coal Hillben vagy éppen a Metebelis IV-en, az alábbi gameplay trailer pedig ízelítőt ad abból, hogy milyen lesz a játékmenet: 

Az amerikai IGN szolgált egy hosszabb gameplay videóval is, azt se hagyjátok ki: 

A Doctor Who: The Edge of Time megjelenése elviekben még szeptemberben várható PlayStation VR-ra, HTC Vive-ra és Oculus Riftre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)