Hirdetés

Nem fejleszt több VR játékot a CCP

|

Rengeteg energiát tettek az EVE: Valkyrie-be, ami az egyik legjobb VR-játék lett, de a kiadó most egy darabig nem foglalkozik a technológiával.

Hirdetés

Még mindig nagy kérdőjel, hogy mi lesz a VR sorsa. A Sony kiemelten foglalkozott vele a tegnapi Paris Games Week során, de PC-n kevesebb figyelmet kapnak a játékok. 

Hirdetés

A CCP játéka, az EVE: Valkyrie megjelent PS4-re és PC-re is,  és a csapat azt állítja, sikeres volt, de a fókuszt most inkább a PC-s és mobilos fejlesztésre helyezik át, ezért bezár az atlantai iroda, és eladják a newcastle-it. Körülbelül 1000 alkalmazott vesztette el az állását, de sokakat áthelyeznek Londonba vagy Reykjavikba - már ha elfogadják az ajánlatot.

A cég hisz a VR-ban, de rövidtávon nem tud ezzel foglalkozni. A megjelent játékokat támogatják továbbra is, de újakat nem készítenek, amíg a piaci helyzet nem indokolja, avagy a befektetés biztosan meg nem térül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)