Hirdetés

EVE: Valkyrie Warzone - PC-re is megjelent, a crossplay is támogatott

|

Megjelent az EVE Online űrcsatákat szimuláló testvérjátékának PC-s változata, amelyben ráadásul a PS4-es játékosok ellen is játszhatunk.

Hirdetés

Még nagyjából egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy az EVE Online univerzumában játszódó űrszimulátor, az EVE Valkyrie hamarosan VR eszköz nélkül is játszható lesz majd, most pedig végre megjelent PC-re is.

Ha mindez nem lenne elég, a játék legújabb frissítése a crossplayt is elérhetővé teszi, ami azt jelenti, hogy a PC-s és PlayStation 4-es játékosok mostantól egymással is vívhatnak majd csatákat. Hilmar Veigar Pétursson a cég vezérigazgatója szerint ez a fajta hozzáállás kulcsfontosságú a számukra:

"A falak ledöntése az, amivel a játékipar élvonalában tudunk maradni. Az EVE: Valkyrie evolúciója révén már senki nem marad ki az első személyű űrszimuláció izgalmaiból."

Természetesen nem kell attól sem tartani, hogy a PC-s játékosok esetleg kevesebbet kapnak, mert a Warzone pontosan ugyanazokat a dolgokat tartalmazza, amiket az eredeti Valkyrie is, csak nyilván a nyitottság egy kicsit felturbózza az élményt. Érthető egyébként, hogy végül meglépte ezt a CCP, mert azért lássuk be, akármennyire is menő VR szemüveggel tolni egy ilyen játékot, egyelőre kevés emberhez lehet eljutni egy olyan címmel, ami semmilyen más módon nem játszható, szóval remélhetőleg ez majd felpörgeti egy kicsit a játékossszámot.

Nektek hogy tetszik? Próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)