Hirdetés

Fallout 4 VR - az AMD szerint új szintre emeli majd a virtuális valóságot

|

A hardvergyártó alelnöke valószínűleg már látta, hogyan ültette át VR-ba a Bethesda a Fallout 4-et. Szerinte ez a változat megváltoztatja majd az iparágat.

Hirdetés

Ugyan a Bethesda már a tavalyi E3-ra is elvitte a Doom és a Fallout 4 VR-ba ültetett változatait, azóta valószínűleg elég sokat csiszoltak ezeken a verziókon, hiszen idén nyáron végre a nagyközönség előtt is leleplezik majd a poszt-apokaliptikus játék új opcióját. Néhány bennfentes viszont már láthatta a szerepjátékot a HTC Vive-on, az AMD egyik alelnökét pedig lenyűgözte az eredmény.

Roy Taylor ennek megfelelően elég nagy szavakkal dobálózott, mikor a Fallout 4 VR-ról kérdezték. Elmondása szerint "úttörő VR-játék" lesz, ami "megváltoztatja az iparágat". Sőt, Taylor a Marióhoz és a Sonic The Hedgehoghoz hasonlította a Bethesda sikerjátékát, ugyanis szerinte a VR-verzió hasonló hatással lehet a virtuális valóság felhasználása, mint anno a két legendás platformer volt a konzoljátékokra. Abban egyébként igaza lehet, hogy a Resident Evil 7-en kívül még nem láttunk hagyományos AAA játékot egyik headseten sem, így a Fallout tényleg új szintre emelheti a műfajt.

Az alelnök egyébként arról is beszélt az MCV-nek, hogy az AMD maga is hozzá szeretne járulni a VR-forradalomhoz, méghozzá a headsetekhez kapcsolódó vezeték nélküli adatátviteli technológiák fejlesztésével (amin persze nem csak ők dolgoznak).

Mit gondoltok, költői túlzásba esett Taylor úr, vagy tényleg levesz majd a lábunkról a Fallout 4 VR?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)