Hirdetés

Egy 13 perces Half-Life: Alyx gameplay videó enged bepillantást a játékmenetbe

|

Aki még nem unja az Alyx videókat, az most újra gyönyörködhet egy kicsit a várva várt VR játékban.

Hirdetés

Az IGN.com megosztott egy 13 perces, kommentárral megtoldott Half-Life: Alyx felvételt. A Valve Robin Walkerje is jelen volt a játékmenet rögzítése közben, és hozzáfűzött pár érdekes apróságot a látottakhoz, miközben egyébként a tesztelő kolléga végigfutott a sztori egyik korábbi szakaszán, hogy folyamatában élvezhessük kicsit a VR Half-Life élményt (amire nem feltétlenül vágytunk, de mégis egyre jobban szeretnénk kipróbálni).

Hirdetés

A Half-Life: Alyx lesz a sorozat nagy visszatérése, ami ha jól szerepel, talán még a várva várt folytatást is elhozhatja. Képzeljetek el egy jövőt, amiben a Half-Life 3 már nem csak egy mém lesz. Az Alyx sikere ezt valósággá változtathatja - és ezt nem mi mondjuk, hanem a fejlesztők. Nos, ezen felbuzdulva tessék megtekinteni az alábbi gameplay videót:

A Half-Life: Alyx megjelenés március 23-án lesz esedékes. A játékot a legtöbb népszerű VR felszereléssel nyomhatjuk majd PC-n, remélhetőleg hardverből is lesz elég addigra a boltokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)