Hirdetés

Új képek szivárogtak ki a Half-Life: Alyx játékmenetéből

|

Vélhetően egy tesztelő lőtt pár fotót a VR-exkluzív epizódról.

Hirdetés

Tavasszal új játékkal bővül a Half-Life franchise és bár nem a régóta várt harmadik részt kapjuk meg, azonban akiket nem tántorít el a VR-exkluzivitás, azoknak egy vegytiszta egyjátékos kalandban lesz részük, amelyben Alyx Vance-t irányíthatják a Half-Life és a Half Life 2 eseményei közötti időben.

Hirdetés

A Valve News Network most megosztott néhány új képkockát a Half Life Alyxból, amik nem a vállalattól származnak, hanem állítólag olyasvalaki rögzítette őket, akinek hozzáférése van a játékhoz, tehát valószínűsíthetően valamelyik tesztelő. Noha nem a legminőségibb fotók, amik valaha kiszivárogtak, mindazonáltal ha türelmetlenül várjátok már a megjelenést, akkor talán érdekelhet titeket: 

A Half-Life: Alyx 2020 márciusában jelenik meg PC-re, de később lehet, hogy PlayStation 4-en is játszható lesz. Nektek mi a véleményetek róla idáig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)