Hirdetés

Így működik majd a Half-Life: Alyx az egyes VR eszközökön

|

A Valve szeretné, hogy a játék annyi VR eszközön működhessen, amennyi csak a piacon van. Bár ez egy nem olyan egyszerűen megvalósítható álom, a nagyobbak esetén mégis úgy tűnik, hogy nem lesz gond.

Hirdetés

Nem hittem volna, hogy a földi létezésem alatt leírhatom még ezt a mondatod, de tény, hogy a következő Half-Life játék megjelenése már csak pár hónapnyira van tőlünk. Mivel az Alyx egy VR játék lesz, sokan fognak VR cuccokra beruházni a közeljövőben, a Tested stábja pedig játszott egy kört a nagyobb gyártók eszközeivel, hogy segíthessen a vásárlásban.

Hirdetés

Tested alapítói, Will Smith és Norman Chan meglátogathatták a Valve stúdióját, és ott letesztelhették a játékot az első generációs, mára visszavonult HTC Vive-val, de futottak egy kört a könnyebben elérhető Oculus Questtel és Rift S-sel, valamint a Steam Indexszel is. A lenti videóban ugyan túl sokat nem mutatnak a játékból, de azt elmesélik, hogy az alapvető funkciók mennyire működnek vállalhatóan az egyes eszközökön.

A Half-Life: Alyx 2020. márciusában érkezik PC-re, de nincs kizárva egy PSVR-os változat megjelenése sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)