Hirdetés

Napi büntetés: legyél te is VR versenyfavágó!

|

Gondolkoztál már rajta, hogy mennyire mókás lenne kompetitíven fát vágni a haverokkal? Akkor itt a neked való VR játék!

Hirdetés

Ki akarna az űrben bohóckodni a Call of Duty: Infinite Warfare VR küldetésében, vagy Arkhamba látogatni Batmannel, ha fát vágni is lehet? A HTC Vive-ra ma megjelent játék eltörli a virtuális valóság korlátait egy igazán forradalmi, kompetitív, szociális élménnyel.

A Husqvarna Limberjackben fát fogunk vágni. Versenyszerűen (mint ahogy tényleg létezik is ilyen verseny, és nyilván csak azok értik meg igazán varázsát, akik amúgy fát vágnak). Kapsz egy területet farönkökkel és az a lényeg, hogy minél gyorsabban levágd róla az ágakat. A rendszer pontozza teljesítményedet, és akár világhírű virtuális favágóvá is válhatsz.

Hát ha ebből nem lesz a következő Twitch.tv-n milliók által nézett következő eSport csoda, akkor semmiből.

Persze a játék feltehetően egy ügyes marketing eszköz a svéd Husqvarna gyártónak. A Limberjack egyébként már ingyenesen letölthető, csak egy HTC Vive kell a működtetéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)