Hirdetés

Kiszivárgott, hogy milyen lehet az új Metro-játék, nem fognak örülni a rajongók

|

A 4A Games állítólag a következő State of Play során fogja leleplezni a projektet.

Hirdetés

2020 óta nyílt titok volt, hogy készül a következő Metro-játék, sőt az ukrán-máltai 4A Games még azt is elmondta, hogy a háborús helyzet nagyban hátráltatta a fejlesztést. A 2023 elejei jelentések arról szóltak, hogy már tavaly leleplezhetik az új részt, ez végül nem történt meg egyik eseményen sem, hiába bukkant fel a csapat neve is a legutóbbi gamescom kiállítói között. 

Eddig egy nyílt világú, multis elemeket is tartalmazó címként hivatkoztak a projektre, és a platformok között a PC-t, PlayStation 5-öt és az Xbox Series X/S-et emlegették, azonban a legújabb jelentés ellent mond ezeknek az információknak. 

Hirdetés

A twitteres/X-es szivárogtatók egyike, Kurakasis jelentette, hogy a széria újdonsága a Metro: Awakening névre hallgat majd, és egy VR-projekt lehet, amelyet a közeljövőben leleplezhetnek, méghozzá a Sony következő műsorán, a State of Play-en. Ez utóbbit a minap egy másik forrás is megerősítette, szóval nagy esély van rá, hogy a 4A Games készül valamivel.

Egyelőre nem világos, hogy ez valóban egy teljes értékű projekt lesz-e, a széria következő nagy dobása, csak éppen a virtuális valóságban, vagy csak egy mellékszál, és a fejlesztőknél két produkció is készül szimultán. Az Insider Gaming megkereste a 4A Games-t a tisztázás érdekében, amint bármi kiderül, jelezzük. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)