Hirdetés

Lelepleződött a PlayStation VR 2 első játéka

|

Nem ez fog nagy áttörést hozni, de egynek megteszi.

Hirdetés

A Sony februárban erősítette meg, hogy dolgozik a PlayStation VR továbbfejlesztett változatán, amit kimondottan a PlayStation 5 képességeihez szabnak, így jobb felbontással, nagyobb látótérrel és fejlettebb mozgáskövetéssel érkezik. Ráadásul jár majd hozzá egy vadonatúj kontroller is, amely megörökli a DualSense bizonyos tulajdonságait, mint a haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok. A PSVR 2-re készülő játékokat azonban még nem prezentálta a kiadó, noha Twitteren így is megtudtuk, melyik lesz az egyik, az egyik fejlesztő elszólásának köszönhetően. 

Hirdetés

Hallottatok már a Pavlov VR-ról? Egy multiplayer shooter, amely komolyan épít a közösségi funkciókra és 2017 óta elérhető a PC-s VR-eszközökön. Ennek új kiadása, a Pavlov Shack jön Oculus Questre és PlayStation VR-ra is.

Természetesen a felhasználók azonnal ráugrottak a PSVR említésére, davevillz pedig válaszában elmondta, hogy a PS5-höz szánt PlayStation VR2-ről van szó, mivel az eredeti PSVR nem boldogulna el vele. A fejlesztő ráadásul azt is hozzátette, hogy lesz crossplay is az eszközök között, szóval az Oculus Quest és PSVR2 tulajok együtt lövöldözhetnek majd. Megjelenési dátumról nem esett szó, de egy ingyenes béta biztosan lesz, az ár kapcsán 24 dollárt (adóval kb. 9500 forintot) emlegettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)