Hirdetés

Megvan az Iron Man VR megjelenési dátuma

|

A Marvel's Iron Man VR sem késik sokat az eredeti tervhez képest.

Hirdetés

Ha nem sújt le a világra egy borzasztó járvány, a héten már játszhatnánk az Iron Man VR-ral, de ahogy a The Last of Us Part II-t, úgy ezt is kénytelen volt elhalasztani a Sony. Szerencsére sikerült kitalálni, mikorra tudják eljuttatni a boltokba, így a kiadó kitűzte az új megjelenési dátumot.

Hirdetés

Pont a The Last of Us Part II és a Ghost of Tsushima között, július 3-án érkezik a VR-játék, ami a Marvel egyik legkedveltebb hősének szerepébe helyez minket. A SIE további infókat, híreket ígért a hátralévő néhány hétre, biztos, hogy trailert és további kedvcsinálókat kapunk hamarosan.

Különösen mozgalmas ez az időszak PSVR-fronton: most érkezett a The Walking Dead: Saints and Sinners, és jön még a Vader Immortal is. Épp itt az ideje a nagy fellendülésnek, csak örülni tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)