Hirdetés

Oculus Rift - újra csökkent az ár

|

Közel jár a megfizethetőhöz az Oculus már kontrollerekkel csomagolt VR szemüvege.

Hirdetés

A játékkínálatot tekintve még mindig a PlayStation VR éri meg a legjobban, de hízik az Oculus Rift felhozatala is, ráadásul van pár exkluzív, amit kár lenne kihagyni (mint a Rick & Morty játék vagy a Metro fejlesztőinek napokban megjelent újdonsága, az Arktika.1).

Hirdetés

Miután idén először 598-ról 499 dollárra csökkentette az Oculus a szemüveget és a Touch kontrollereket is tartalmazó csomag árát, most bejelentette, hogy ezentúl a készlet mindössze 399 dollárba kerül. Sajnos Magyarországra közvetlenül még nem lehet rendelni, így nem tudjuk, az itthoni árakat ez mennyiben érinti. Az Egyesült Királyságban egyébként 399 fontot kérnek érte, ez így forintba átszámolva 30 ezerrel több, mint az USA-ban, de így is csak 140 ezer körül van. 

Gondolkodtok mostanában VR-szemüveg vásárláson?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)