Hirdetés

Napi büntetés: Palmer Luckey alkalomhoz illően beszélt az erotikus VR játékok jövőjéről

|

Ha eddig lettek volna kétségeid Palmer Luckey problémás személyiségével kapcsolatosan, akkor csak vésd tudatodba ezt a képet.

Hirdetés

Palmer Luckey egy nagyon fura figura. Az Oculus egyik alapítójaként jelentős része volt az eszköz dizájnolásában, aztán a VR poszterfiúja lett, nem a legelőnyösebb képekkel. Egyszer például MGS V Quiet cosplayben tűnt fel, ami se méretben, se fedettségben nem illett az úriemberhez.

Hirdetés

Most egy hasonlóan átgondolt szereplése volt egy tokiói eseményen, ahol a téma a VR Hentai volt. Palmer azért volt ott, hogy a VR lehetőségeiről beszéljen a felnőtt szórakoztatóiparban, de azt valószínűleg a szervezők sem gondolták, hogy a srác ilyen szabadosan értelmezi majd az öltözködési szabályokat. Én leginkább a szerencsétlen lányt sajnálom, aki sokkal kényelmetlenebbül ücsörgött ott, mint Palmer.

Aki valamiért gyűlöli a szemgolyóit, és szeretné végignézni az előadást, az itt teheti meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)