Hirdetés

Paper Beast - íme az Another World atyjának újdonsága

|

Eric Chahi új stúdiójával új dolgokat próbál ki.

Hirdetés

Chahi nem a játékipar legaktívabb résztvevője, de olyan játékokat köszönhetünk neki, mint a Heart of Darkness, az Another World, illetve legutóbb 2011-ben készítette el a Ubisofttal együtt a From Dustot.

Hirdetés

Most új stúdiót alapított Pixel Reef néven, első játékuk pedig a Paper Beast lesz, ami PlayStation VR-hoz készül. Egy különleges, élő és önállóan működő, emberek által még érintetlen világba utazhatunk el, amit szabadon felfedezhetünk. Az állatok természetesen viselkednek, kapcsolatot alakíthatunk ki velük. A környezettel sokféleképp interakcióba léphetünk, és a lények is úgy viszonyulnak hozzánk, ahogy mi hozzájuk. A történetmesélés narráció nélküli, a világban zajló események során bontakozik ki a sztori. Érdekesnek tűnik, egyelőre, nézzétek meg az alábbi előzetest, hogy képet kapjatok a hangulatáról:

Még idén megjelenik, nem tudni, pontosan mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)