Hirdetés

Több mint hatvan új élmény jön PSVR-ra jövő tavaszig

|

A Sony összegyűjtötte egy listában, milyen játékok és más élmények érkeznek 2018 tavaszáig a PlayStation VR-ra, amit látva a virtuális valóság rajongói elégedetten csettinthetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Vitával ellentétben a PlayStation VR-ban nagyon is lát fantáziát a Sony még a megjelenése után egy évvel is. Így nem csak egy új, némileg felfrissített változattal rukkolnak elő hamarosan, hanem továbbra is érkeznek bőven játéko, amik kihasználják a hardvert.

Hirdetés

Ezekről most emlékeztető jelleggel egy impozáns listát állított össze a Sony, egész pontosan azokat a címeket vették sorra, amik vagy még idén, vagy jövő év tavaszáig befutnak. Ez a felsorolás több mint hatvan alkotást ölet fel, amik között ott vannak a Bethesda újdonságai, mint a DOOM VFR, vagy éppen a Skyrim VR-változata, akad egy filmes élmény a Justice League VR személyében és természetesen a Sony saját kiadású játékai is feltűnnek, köztük a Gran Turismo Sport, a The Inpatient vagy éppen a Golem. A teljes listát a 2017-es és '18-as megjelenésekre lebontva itt találjátok.

Titeket mennyire csábít egy VR-headset beszerzése most, hogy nem övezi őket akkora hype, viszont a játékfelhozatal már egészen gazdag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)