Hirdetés

Úgy tér vissza a Prince of Persia, ahogy nem vártuk

|

Nem, kivételesen nem mobiljátékként éled újra egy franchise.

Hirdetés

A Ubisoft nemrégiben elkezdett a szórakoztatás egy igen érdekes, új szegmense iránt nyitni: beszállt a VR szabadulószobák piacára. Készült már két Assassin's Creed-es is (Beyond Medusa's gate, Escape the Lost Pyramid), a következőnek pedig a Prince of Persia adja az alapját.

Hirdetés

A Prince of Persia: The Dagger of Time-ban 2-4 fős csapatok járhatják be a Prince of Persie: Warrior Withinben látott Fortress of Time-ot. A középpontban Kaileena áll, aki az idő homokjának megtestesülése, a játékosoknak pedig egy gonosz mágust kell megállítaniuk úgy, hogy kooperatívan oldanak meg fejtörőket.

A világ 300 pontjára készülnek ezt eljuttatni idén tavasszal, köztük Budapestre is: a Hős utca 1.-ben található Démonblokkban lehet majd kipróbálni, ahol a két AC-s élmény és több más játék is játszható jelenleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)