Hirdetés

Resident Evil 7 - rengeteget tanult a Capcom a VR demóból

|

Folytatódik a Capcom videósorozata, amellyel a Resident Evil 7 fejlesztésének kulisszái mögé engednek betekintést nekünk, a legújabb részben pedig a Kitchen nevezetű, PlayStation 4-exkluzív VR demóról mesélnek a készítők.

Hirdetés

A Capcom egy hiánypótló videósorozatot indított annak érdekében, hogy kicsit közelebb kerüljünk a Resident Evil 7 fejlesztéséhez. A legelső részben arról értekeztek a készítők, hogyan vált a széria legújabb tagja valódi horrorrá, a legújabb rész viszont kicsit más vizekre evez: a virtuális valóságéra. 

Az alábbi videóban a Resident Evil 7 producere, Jun Takeuchi mesél arról, hogy eleinte nem rajongott az ötletért, mivel érzésre kellemetlennek találta a VR-t és úgy gondolta, hogy az erre fordított forrásoknak máshol is hasznát vennék, ám a vezető VR mérnök, Kazuhiro Takahara meg volt győződve róla, hogy szükség van rá, és nagyon rövid idő alatt összerakta csapatával a hírhedt Kitchen demót, amely először az E3 2015-ön mutatkozott be. Megjelenése után óriási siker volt és vírus módjára terjedt, amely egy újabb leckét jelentett a Capcom számára. De hogy pontosan mit, azt a videósorozatuk aktuális fejezetéből tudhatjátok meg: 

Ha lemaradtatok a második fejlesztői naplóról, alább bepótolhatjátok: 

Egyébként nemrégiben a Banned Footage Vol. 1 és Vol. 2 DLC-k tesztjét is közzétettük, olvassátok el őket a linkeken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)