Hirdetés

Már VR-ban is játszhatod a Street Fighter II autózúzós játékmódját

|

A hétvégi bostoni Red Bull Battle Grounds versenyen nem csak a legjobb Street Fighter V játékosok csaphatnak össze, de a látogatók is bunyózhatnak a VR térben. Autókkal.

Hirdetés

A Red Bull Battle Grounds egy különleges e-sport esemény azoknak, akik meg akarják mutatni tehetségüket az egyik legnépszerűbb verekedős játékban. Itt kerül megrendezésre a Capcom Pro Tour amerikai részének döntője, így Észak-Amerika legjobb harcosaival pacsizhat le, aki odalátogat.

Hirdetés

Azon kívül, hogy a részvevők elképesztő meccseket izgulhatnak végig, és fotózkodhatnak kedvenc játékosaikkal, még a Street Fighter II kocsizúzós mókáját is kipróbálhatják VR-ban. A játék klasszikus árkád mókáját a HTC Vive-nak köszönhetően már a saját szemükkel és ökleikkel is kiélvezhetik azok, akik ellátogatnak Bostonba.

Sajnos egyelőre nincsenek tervek arra, hogy ezt az élményt otthon is kipróbálhassuk, de remélhetőleg azért valami ilyesmi készül a Bandai háza táján. Mi nagyon szeretnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)