Hirdetés

Nem mindennapi látvány egy Superhot VR speedrun

|

A legtöbb speedrunneren általában csak annyit látunk egy-egy kísérlet közben, hogy nagyon koncentrálnak, de a szobaléptékű Superhot VR-ban könnyen leizzadhatsz, ha egy új rekordra hajtasz.

Hirdetés

Ugyan szeretünk néha rápillantani a játékosokra is egy speedrun alatt, főleg, ha egy szórakoztatóbb eseményről van szó, de azért a lényeg általában a képernyőn van. A Superhot VR esetében viszont legalább olyan lenyűgöző a játékosokat is figyelni, mint az időmanipulálós FPS-ben kibontakozó káoszt.

Hirdetés

Az egy helyben való üldögélés helyett aki a szobaléptékű, csak mozgásérzékelős kontrollerekkel játszható változatban szeretne rendkívül gyors lenni, annak egész komoly valós mozdulatsorokat kell memorizálnia, aztán pedig minél tökéletesebben végrehajtania. Ugyan Ben Massey alábbi videója elmarad az abszolút rekordtól, mivel magát is vette egy kamerával, jó példa arra, milyen komoly fizikai összetevője van egy gyors Superhot VR végigjátszásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)