Hirdetés

Az Epic Store-exkluzív Tetris Effect VR futtatásához a Steam is kell

|

Láttunk már furább megoldásokat, de nem sokat.

Hirdetés

Az Enhance PC-re is kiadta a Tetris Effectet, ami csak és kizárólag az Epic Games Store-on keresztül vásárolható meg, ugyanakkor a játék a SteamVR rendszerét használja, így pedig tulajdonképpen igényli a Steamet ahhoz, hogy futtatni lehessen.

Hirdetés

Gyakorlatilag egy adott platform exkluzív játékához egy másik platform kliensére van szükséged, ahol említett játék nem kapható. Csodálatos. Egyébként a Tetris Effect (mivel a VR verziója csak a SteamVR-t igényli) futtatása technikailag kivitelezhető lenne magának a Steamnek a megléte nélkül is, de a fejlesztők valamiért ezt így oldották meg.

Ettől eltekintve egyébként a játék a kritikusok szerint egy tisztességes Tetris verzió, és 2D-ben nem igényel semmi extra vacakolást, de ettől még nem kevésbé vicces a dolog. Ha valaki egyébként Oculus Rifttel rendelkezik és Oculus VR-ral szokott elmerülni a virtuális valóságban, akkor annak nem lesz szüksége a SteamVR-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)