Hirdetés

Késik az Until Dawn készítőinek két VR-címe, a The Inpatient és a Bravo Team

|

Reménykedtünk benne, hogy még az idén lövöldözhetünk és nyomozhatunk a PlayStation VR-ral, de a Supermassive Games mindkét játékra jövőre csúszott.

Hirdetés

A PlayStation 4-exkluzív Until Dawn a legnépszerűbb horrorokból összegyúrt, interaktív mozi volt valódi színészekről mintázott karakterekkel, a Supermassive Games pedig piszkosul izgalmas koncepciót faragott belőle, amelyet társasággal is ugyanolyan élmény volt végigjátszani, mint egyedül. Éppen ezért örültünk az előzmény bejelentésének.

Hirdetés

A The Inpatient ugyanis hatvan évvel az Until Dawn eseményei előtt játszódik a Blackwood Pines Szanatóriumban, ahol az általunk irányított karakter emlékek nélkül tér magához és ki kell derítenünk vele, hogy miképpen került oda.  A döntéseinktől függően alakuló horrorjátékhoz elengedhetetlen a PlayStation VR, ahogy a Supermassive Games másik projektjéhez, a Bravo Team nevezetű VR shooterhez is. Ez egy napjainkban játszódó akciójáték lesz, amelyben katonaként kerülünk a csatatérre, ahol fedezékből lövöldözhetünk akár AIM puskával, valamint kooperatívan egy másik játékossal is. Azt hittük, hogy mindegyik még idén megjelenik, de a Sony bejelentette, hogy jövőre csúsznak, a plusz időt pedig arra használják a fejlesztők, hogy még jobb legyen mindkét cím. 

Az új felállás szerint a The Inpatient 2018. január 23-án, a Bravo Team pedig 2018. március 6-án jön PlayStation 4-re, de csak PlayStation VR-ral élvezhetjük majd őket. A csapat harmadik játéka, a PlayLink technológiát használó Hidden Agenda nem érintett, továbbra is november 22-én várható a Sony konzoljára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)