Hirdetés

Több mint 20 játékkal készül a Sony a PlayStation VR 2 rajtjára

|

A PlayStation Studios saját címeit és külső partnerek játékait állítja csatasorba a Sony.

Hirdetés

Idestova több mint egy éve borzolja a Sony a VR iránt is érdeklődő PlayStation-tulajdonosok idegeit azzal, hogy csak apránként mutatja meg, milyen kontrollereket kap a PlayStation VR 2, illetve hogy néz ki a headset maga, és mik a specifikációi. Az sem könnyíti meg a várakozást, hogy a gyártó nem hajlandó elárulni a megjelenés időpontját, ami egyébként vélhetően 2023-ra csúszik. De akár idén jön a PSVR utódja, akár jövőre, az már biztos, hogy játékokban nem fogunk hiányt szenvedni.

A Sony ugyanis bejelentette, hogy a PlayStation VR 2 húsznál is több játékkal együtt érkezik. Természetesen ekkora mennyiségről a PlayStation Studios egymagában nem tudna gondoskodni, legfeljebb akkor, ha pár évig nem készülne semmi más, csak VR-játék, tehát a nyitócímek között vegyesen találunk majd saját fejlesztésű alkotásokat, újdonságokat külső partnerektől.

Hirdetés

A PlayStation első embere, Jim Ryan arról tájékoztatta a befektetőket, hogy tekintélyes összeget költenek arra, hogy független, illetve más kiadók alá tartozó fejlesztőkkel megállapodásra jussanak, így biztosítva azt, hogy a PlayStation VR 2 rajtjára jelentős mennyiségű, vonzó VR-tartalom álljon rendelkezésre. A fejlesztésre fordított erőforrások pedig pedig tovább fognak növekedni, ahogy egyre több és több headset talál gazdára.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Miként az új generációs VR-eszköz megjelenési dátumát, úgy az árát, és a nyitócímek listáját is titok övezi. Utóbbiak közül viszont egyet már leleplezett a Sony, a Horizon Zero Dawn világába helyezett Horizon: Call of the Mountain a Guerrilla és a nemrég felvásárolt Firesprite kollaborációjának gyümölcseként lát majd napvilágot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)