Hirdetés

Túl sok volt a szex és az erőszak, a Valve letiltotta az Agony fejlesztőinek játékát

|

A Succubus VR durva dolgokat tett lehetővé, de a Steam nem kért belőle.

Hirdetés

A Madmind Studio a legismertebb projektjével, az Agonyval még csak kapargatta a korhatáros tartalmak felszínét, majd a Succubus már dimenziókkal betegebb lett, a Tormentor pedig még ezeknél is jóval kellemetlenebb, gyomorforgatóbb és öncélúbb volt. 

Ezek közül most a Succubus került ismét a Steam egyes felhasználóinak figyelmébe, méghozzá a Valve szigorú döntése miatt: a játék új változatát, a Succubus: Hellish Orgy VR-t ugyanis eltávolították az áruházból, a fejlesztőcsapat közleménye alapján azért, mert egyes funkciók túlságosan felkavaróak voltak ahhoz, hogy a felhasználók elé tárhassák őket. 

Hirdetés

A Madmind azt nem részletezte, hogy egészen pontosan milyen elemek csapták ki a biztosítékot a Valve munkatársainál, azt viszont elárulta, hogy a játékban fellelhető tartalmak miatt kapta a tiltást, és anélkül döntött így a Steam üzemeltetője, hogy lehetőséget adott volna a változtatásra, javításra. 

Ez nem új a fejlesztőcsapat számára, korábban is táncolt már a Valve idegein azzal, hogy ingyenes DLC-ként tette közzé a játék cenzúrázatlan változatát. A Succubus Unrated kifejezetten felnőtteket megcélzó és finoman szólva is undorító dolgokat tett lehetővé, például olyan minijátékokat, amikben abortusz és nemi szervek csonkítása volt a feladat a gyógyításhoz, vagy éppen interaktív szexben lehetett részünk, de az aktusokkal kapcsolatos jeleneteket a játék több részén is feloldotta a csomag. Nem finomkodott a mellek és nemi szervek mutogatásával sem, az utolsó cseppet pedig egy pokoli orgia kendőzetlen bemutatása jelenthette a Steam illetékeseinek poharában, és valószínűleg ezt készíthette el a virtuális valóságban is a csapat. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A sima Succubus továbbra is elérhető az áruházban, az Unrated és a Hellish Orgy VR kiadások viszont nem. A Madmind Studio bevallása szerint továbbra is tervezi kiadni a játékot más platformokra, bár még nem döntötte el, hogy melyik lesz az. A GOG egyébként nem csinál belőle problémát, simán fent van a piactéren a Succubus Unrated ingyenes DLC-ként, ám a VR-projekt ott sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)