Hirdetés

Jön a második generációs PSVR

|

Az új modell nemcsak felépítésben más, hanem működésében is változott az előzőhöz képest.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy a jelenleg piacon lévő VR eszközök közül a PlayStationhöz kapható szemüveg az egyik legnépszerűbb. Hamarosan érkezik is belőle egy frissebb, átdolgozott változat.

Hirdetés

A Sony ma jelentette be a CUH-ZVR2 modellszámú PSVR-t, amit új kialakításának köszönhetően sokkal kényelmesebb használni, mert a sztereó headset magában a szemüvegben kapott helyett, de az eszköz is vékonyabb kábellel csatlakozik a konzolhoz. Emellett megújult a feldolgozóegység (a kis doboz, amin keresztül megy a jel) is, aminek köszönhetően már HDR-ben is élvezhetjük a különféle tartalmakat a tévén anélkül, hogy variálnunk kellene a csatlakozókkal.

Az új modell október 14-én jelenik meg Japánban, de a többi régióról egyelőre még nem tudni semmit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)