Hirdetés

Moondust - nagyon izgalmas és sokszínű a Knuckles EV2-re fejlesztett demo

|

A Portal univerzumában játszódó VR sandbox-ban rengeteg a potenciál.

Hirdetés

A Valve kifejezetten a Knuckles EV2-höz optimalizálta a demót, a céljuk pedig az, hogy minél jobban kiaknázzák a VR kontrollerben rejlő lehetőségeket.

Hirdetés

A Moondust a Portal univerzumában játszódik, a játékos pedig egy nagy robot szerepét tölti be, hogy minél több átalakító zselét gyűjtsön az Aperture Science számára. A demo a Knuckles EV2 összes új inputját felhasználja, a Valve pedig így nyilatkozott róla:

A Moondustot feszes tempóban készítettük, és nem tökéletes. Viszont jelenleg ez a demó demonstrálja a legjobban, hogy mire képes a Knuckles EV2 összes funkciója.

A játékosok a kontroller kiváló erő-szenzorainak köszönhetően hatalmas sziklákat zúzhatnak szét, a joystickokkal pedig irányíthatják a Hold-buggy-t. Ami pedig szintén izgalmas, hogy a tízujjas érzékelők segítségével a Valve az eddigi legtermészetesebb dobómozdulatokat hozta létre egy VR-játékon belül. Maga a kontrollerpár így néz ki:

A Knuckles az ujjak különböző pózait, erőkifejtésüket és a szorítást is nagyszerűen érzékeli, a dobómozdulatok pedig ennek köszönhetően nagyon komplexek és egyben valósághűek is.

A Knuckles EV2 fejlesztői csomag egyelőre csak fejlesztők számára érhető el, de a Valve már több százat kiküldött az illetékeseknek. Mit szóltok a Valve új VR-technológiájához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)