Hirdetés

Végre pontosított a Capcom, ekkor érkezik meg a Resident Evil 4 VR

|

Most már nem csak azt tudjuk, hogy októberben debütál az Oculust Quest 2-exkluzív játék.

Hirdetés

Korábbi pletykák alapján számítani lehet arra, hogy a 2005-ös Resident Evil 4 is hasonló remake-et kap, mint a sorozat második és harmadik része, de ha lesz is ilyen, a bejelentése sajnos még várat magára.

Idén viszont visszatér közénk a játék, és ugyan nem egy újraalkotott változatot kapunk, azért így is friss szemszögből élhetjük majd át Leon spanyolországi kiruccanását.

Hirdetés

A tavasszal leleplezett Resident Evil 4 VR-ban újraélhetjük a Capcom klasszikusának kalandjait, ám TPS-nézet helyett a virtuális valóság segítségével lesznek tálalva azok. A régi-új játék kizárólag az Oculust Quest 2 szemüvegen elérhető majd, és sokáig csak azt tudtuk a megjelenése kapcsán, hogy valamikor idén októberben lesz esedékes.

Közben megerősítést nyert, hogy a játék pontosabban október 21-én fog debütálni, szóval már egy hónap sincs hátra a nagy napig. A friss verziót azoknak is érdekes kipróbálniuk, akik már többször végigjátszották a kalandot, hiszen a VR-nak köszönhetően némileg más játékmenettel találkozunk. Ha valakinek nem tetszenének a Touch kontrollerek, akkor analóg karral is irányíthatja majd Leont.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)