Hirdetés

Végre VR-szemüveg nélkül is végigjátszható a Half-Life: Alyx

|

Mindenki számára játszhatóvá vált a Half-Life: Alyx, bár ez nem a Valve érdeme.

Hirdetés

A Valve notórius módon ellenáll annak, hogy elkészítse bármelyik franchise-ának harmadik felvonását, de a Half-Life rajongók így is örülhettek, hiszen az Alyx egy egészen elképesztő játék lett - igaz, csak azok játszhatták, akik beszereztek egy VR-szettet.

Na persze a PC-s játékosokat nem kell félteni, már hosszú ideje készülőben volt a NoVR mod, aminek a legújabb verziója végre a teljes kampányt játszhatóvá tette azoknak, akik a billentyűzetre és egérre szavaznak.

Hirdetés

A Valve News Network mögött álló Tyler McVicker már korábban demonstrálta, milyen VR-szemüveg nélkül játszani a Half-Life: Alyx történetét, és már 2020-ban elmondta, biztos benne, hogy készülni fognak billentyűzetet és egeret támogató modok, ám szerinte ezek nem fognak jól működni, ugyanis az Alyx egyszerűen nem úgy készült, hogy ezekkel a beviteli perifériákkal is élvezetes legyen.

A NoVR mod készítői ettől függetlenül nem adták fel a dolgot, és most előálltak az eddigi legnagyobb frissítésükkel, ami végre lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az egész kampányt VR-szemüveg nélkül teljesítsék.

A Valve-nek látszólag nincs baja a NoVR moddal és a hasonló projektekkel, azonban az Alyx egyik fejlesztője is elmondta a múltban, hogy az eredeti élményt megközelíteni is lehetetlen az ilyen verziókkal, és nagyon bíznak benne, hogy egy ponton minden játékos megtapasztalhatja azt az élményt, amit felépítettek a hivatalos, VR-os verzióval.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)