Hirdetés

VR-támogatást kap a Resident Evil Village?

|

A Capcom állítólag több dologgal is készül augusztusra, talán a virtuális valóság támogatásának bejelentése lesz az egyik.

Hirdetés

A Resident Evil Village első előzetese már júniusban megmutatta magát, de még mindig rengeteg a kérdőjel a Capcom horrorjátékával kapcsolatban (többek között a pletykált PS5-exkluzív módról is szívesen hallanánk). A Resident Evil 8 legismertebb szivárogtatója, Dusk Golem szerint a vállalat több dologgal is készül augusztusban a folytatás kapcsán, az egyik pedig egy VR-mód lehet.

Hirdetés

A Biohazard Declassified meg nem erősített, állítólagosan a tesztelésből származó információi szerint a Resident Evil Village a virtuális valóságban is játszható lesz, pontosabban egy PlayStation-exkluzív VR-verzió érkezhet (amilyen a Resident Evil 7 PS4-es VR-módja is volt). Az infókat biztosítók elmondása alapján a Capcom csak a Sony zöld lámpájára vár a bejelentéshez. 

A jelentés alapján a kiadó egy új trailert fog megmutatni a Resident Evil Village-ből, és további részleteket is kapunk majd a horrorjáték sztorijáról, így lelepleződik egy újabb visszatérő karakter és egy nagy fordulat is. Akárhogy is, izgatottan várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)