Hirdetés

VR-változatot kap a Prey?

|

Az Arkane Studios FPS-e is csatlakozhat azokhoz a Bethesda játékokhoz, amik támogatják a VR-t.

Hirdetés

A Bethesda komoly energiákat fektet abba, hogy a legismertebb címeit a virtuális valóságban is élvezhessük, hiszen korábban kapott már VR-kiadást a Skyrim, a Fallout 4 és a Doom is, ráadásul a Prey tekintetében is történt már ilyen crossover, méghozzá a Typhoon Hunter képében. A legújabb fejlemények alapján azonban esélyes, hogy egy játékmódnál többet is kapnak a VR-használók. 

Hirdetés

Egy brit áruház, a Shopto honlapja ugyanis listázta a 2017-es Prey-t, méghozzá PlayStation VR-ra. Azóta persze gyorsan eltűnt az adatlap, viszont az internet fürkésző szemei így is kiszúrták. A bejegyzés egyébként nem tartalmazott semmilyen információt, még borítóképet sem, csupán arra utalt, hogy készül a Prey VR, amelynek játékmenete tökéletesen passzolna a virtuális valósághoz. 

Mivel az adatlap azonnal törlésre került, ezért lehetséges, hogy pusztán egy hiba volt, azonban ha mégsem, akkor a Bethesdának számos nyári online esemény áll majd rendelkezésére, hogy bejelenthesse a Prey VR-t. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)